20-11-2015 – Breda – Brand legt restaurant Los Toros aan Haagdijk in Breda in de as [GRIP 1]

Breda – Donderdagavond omstreeks 22.00 uur is er op de Haagdijk in Breda een grote brand uitgebroken bij restaurant Los Taros.

Om 23.00 uur is er opgeschaald naar GRIP 1.

Drie medewerkers van de Stichting Regionale Verkeersregelaasr Organisatie Midden en West Brabant hebben de politie geassisteerd met het realiseren en handhaven van de afzetting. De afzetting betrof een groot gebied aangezien de rook afkomstig van de brand behoorlijk aanwezig was.

Nadat de brandweer heeft afgeschaald naar “kleine brand” is de afzetting rond de Haven kleiner gemaakt. Om 03.30 uur was de brandweer klaar met het blussen en is in samenspraak met de politie de afzetting opgeheven.

IMG-20151120-WA0001 (Kopie)

Foto: Auke Uriot

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *