21-01-2016 – Etten-Leur – Verkeersdrukte bij spoorwegovergang Hoevenseweg in Etten-Leur

Etten-Leur – Donderdagmiddag rond 17.45 uur tot bijna 18.45 uur zijn de spoorbomen tussen de Hoevenseweg en de Markt in Etten-Leur buiten werking geweest.

Dit zorgde voor een flinke vertraging voor het verkeer, ook het trein verkeer lag een tijd stil. Een medewerker van de Stichting Regionale Verkeersregelaars Midden- en West Brabant en een politie agent zorgde dat het verkeer in goede banen werd geleid.

De reden dat de slagbomen niet werkte is omdat de politie een verwarde vrouw van het spoor moest halen, de trein kon daarom ook niet verder rijden. De vrouw raakte niet gewond en is terug gebracht naar een GGZ instelling.

IMG_2357 (Kopie)

Foto: Alexander Vingerhoeds

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *