22-12-2015 – Etten-Leur – Aanmelden voor aanvraag of verlening Evenementenpas

Vanaf 1 september 2015 is verkeersregelaarsexamen.nl voorzien van een nieuwe e-learning.  De eerste versie maakt plaats voor een up-to-date e-learning met praktijkgericht lesmateriaal.

De e-learning is een verplichte, online instructie voor iedereen die éénmalig of voor bepaalde tijd aangesteld wil worden als evenementenverkeersregelaar.

De e-learning is in een compleet nieuw jasje gestoken. En is ook moeilijker geworden.

De Stichting Regionale Verkeersregelaars Midden- en West Brabant is daarom  voornemens om op maandag 7 maart een avond te organiseren voor het verlengen en aanvragen van Evenementen Verkeersregelaars passen.

RUIMTE & WiFi

Deze avond zal plaats vinden in de Linde,  aanvang 19.00 uur. In deze ruimte zal er WiFi aanwezig zijn om u van dienst te zijn op de laptop. Mochten de deelnemers zelf in het bezit zijn van een laptop deze gaarne meenemen om uw examen te kunnen maken.

INLOGGEGEVENS

Om inloggegevens te verkrijgen dien je je aan te melden bij Stichting Verkeersregelaars Nederland https://www.verkeersregelaarsexamen.nl/ de inloggegevens krijg je dan per mail binnen. Deze gegevens heb je nodig om je e-learning examen te doen.
Meld je dus voor de bijeenkomst aan en neem de inloggegevens mee.

KOSTEN

De kosten bedragen € 2.50 per persoon, exclusief consumptie.

Opgeven kan via de website van de Stichting Regionale Verkeersregelaars Midden- en West Brabant  deze link is te hier vinden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *