30-07-2016 – Maarssen – Ultrasonic Festival

Maarssen – Het Ultrasonic Festival, dat op zaterdag 30 juli 2016 werd gehouden op recreatieterrein Maarsseveense Plassen in Maarssen, is goed verlopen.

De organisatie, betrokken partijen en de feestgangers kijken terug op een geslaagde dag. Wel is de verkeersafwikkeling voor volgend jaar een aandachtspunt. Er waren ongeveer 11.000 bezoekers aanwezig.
Het goede verloop van het evenement was onder meer te danken aan een intensieve voorbereiding van betrokken partijen. De organisatie heeft samen met Politie, Veiligheidsregio Utrecht, Omgevingsdienst Regio Utrecht (ODRU) en de gemeente samengewerkt om het evenement in goede banen te leiden. Voor een goede verkeersdoorstroming was tijdens het evenement een verkeerscirculatieplan van kracht. Helaas verliep de uitstroom niet soepel, waardoor de politie de verkeersregelaars heeft moeten ondersteunen.
Uitgangspunt van de gemeente Stichtse Vecht is dat er ruimte moet zijn om feest te vieren, maar dat het van groot belang is om aan de voorwaarden te voldoen. Op de vrijdag voorafgaand aan het evenement zijn de vergunningsvoorwaarden gecontroleerd.

RVO-MWB is met 3 verkeersregelaars aanwezig geweest bij dit evenement.

 

Vuurwerk

 

Inzet cijfers
Datum30-07-2016
LocatieMaarseveensepoort - Maarssen
OmschrijvingEvenement - Ultrasonic Festival
Tijd10.00 uur tot 00.30 uur
Aantal VKR3 stuks

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *