14-11-2016 – Halsteren – N 268 Hm 6.1

Halsteren – Het geduld van automobilisten en andere verkeersdeelnemers die over de kruising Eendrachtsweg / Steenbergseweg bij Halsteren moesten, is de afgelopen dagen behoorlijk op de proef gesteld. Na het uitvallen van de stoplichten donderdagavond was het chaos troef. Pas maandagmiddag kort voor de spits werkten de stoplichten weer. Tot die tijd probeerden verkeersregelaars het verkeer in goede banen te leiden.

 

Omdat de openbare straat verlichting (OSV) ook was uitgevallen is er door de opdrachtgever 2 mobilights neergezet om de kruising te verlichten. Ondanks dat er verlichting was bijgezet bleef het een uitdaging omdat de mist een grote rol speelde.

 

De Regionale Verkeersregelaars Organisatie MWB heeft 2 verkeersregelaars ingehuurd om deze klus te kunnen klaren.

Inzet cijfers
Datum14-11-2016
LocatieHalsteren N268 Hm 6.1
OmschrijvingIncidenten Management
Tijd06.00 uur tot 09.30 uur
Aantal VKR4 stuks

 

20161114_054858-kopie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *