19-11-2016 – Etten-Leur – Motorrijder (33) uit Rijsbergen omgekomen bij ongeval in Etten-Leur

Etten-Leur – Op de N394 – Rijsbergseweg in Etten-Leur is zaterdagmiddag een 33-jarige motorrijder uit Rijsbergen overleden. Dat meldt de politie.

Het ongeluk gebeurde even voor 12.30 uur. Volgens de politie stond de 35-jarige automobilist stil op de weg om af te slaan. De motorrijder kwam achterop gereden en verloor bij het remmen de macht over het stuur. Hij viel en raakte ernstig gewond. Reanimatie mocht niet baten. De motorrijder overleed ter plaatse.

De Rijsbergseweg lag na het ongeluk vol met brokstukken van de motor. Ook de helm van de motorrijder lag een eind verderop op het asfalt. De bestuurder van de auto bleef ongedeerd. De achterzijde van de Renault Mégane is zwaar beschadigd.

Twee passerende motorrijders hebben eerste hulp geboden en hielden het verkeer tegen. De omgeving werd afgezet voor onderzoek. Aan de hand van de verklaringen en het onderzoek probeert de politie te achterhalen wat er precies is gebeurd.

De politie heeft de weg gedurende het onderzoek van de Verkeers Ongevallen Analyse afgesloten en de RVO-MWB heeft daar ook een bijdrage aan geleverd.

dsc_7854-kopieFoto: Bulletin Media

Inzet cijfers
Datum19-11-2016
LocatieEtten-Leur - Rijsbergseweg
OmschrijvingOngeval - Aanrijding
Tijd12.30 uur tot 15.00 uur
Aantal VKR1 stuks

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *