22-06-2017 – Burgemeester Huijbregts-Schiedonlaan – Oosterhout

Oosterhout – De brug in de wijk Vrachelen in Oosterhout gaat door een storing niet meer dicht.  De weg is daarom ook afgesloten.

Door nog onbekende oorzaak ging de brug in de Burgemeester Huijbregts-Schiedonlaan rond 16.15 uur niet meer omlaag. Monteurs zijn inmiddels ter plaatse en proberen het probleem zo snel mogelijk te verhelpen. Het is niet bekend hoelang de storing gaat duren.

Verkeersregelaars van de gemeente regelen ter plaatse de afwikkeling van het verkeer. Daarna zijn deze om 19.00 uur afgelost door 2 verkeersregelaars van de Stichting Regionale Verkeersregelaars midden en West Brabant. De politie raadt aan om via de Bovensteweg richting Made te rijden.

Foto: Marcel van Dorst

Foto: Marcel van Dorst

Inzet cijfers
Datum22-06-2017
LocatieOosterhout - Burgemeester Huijbregts-Schiedonlaan
OmschrijvingCalamiteit
Tijd19.00 uur tot 24.00 uur
Aantal VKR2 stuks

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *