Evenementen

 infra  events  calamiteiten  extra  extra  extra  extra

INFRA

EVENEMENTEN 

CALAMITEITEN

ONGEVALLEN

OPLEIDINGEN

EXTRA

UITVAARTEN

Verkeersregelaars bij evenementen

Of u nu een klein of een groot evenement organiseert. Verkeersregelaars zijn bij de meeste events een must. Met de verkeersregelaars van van de Stichting Regionale Verkeersregelaars Organisatie Midden- en West Brabant creëert u optimale bereikbaarheid en doorstroming rondom uw evenement.

Het verkeer regelen bij evenementen vraagt ervaring. Ervaring in het verkeer op de eerste plaats. Maar vooral ook ervaring in de omgang met publiek, zeker als het gaat om festivals en sportevenementen. Onder alle omstandigheden staan onze professionals klaar om de bereikbaarheid van de locatie te garanderen. En om bij vertrek een geordende verkeersstroom te waarborgen. Daarnaast kan elke bezoeker rekenen op een warm welkom dankzij onze gastvrije verkeersregelaars.

 

Parkeerregelaars maken het uw bezoekers gemakkelijk

1435036654Vaak gaat parkeren van grote groepen bezoekers niet zonder slag of stoot. In die gevallen toont u zich een attente gastheer met het inhuren van parkeerregelaar. De voordelen? Uw locatie blijft optimaal bereikbaar, het parkeren kost niet meer tijd dan nodig is en uw bezoekers ervaren een gastvrije ontvangst!

 

Naast verkeersregelaars ook complete coördinatie bij evenementen
Het inzetten van verkeersregelaars is één aspect. Maar de Stichting Regionale Verkeersregelaars Organisatie Midden- en West Brabant  kan meer. Denkt graag met u en kan u dankzij ervaring adviseren rondom de te verwachte omvang van verkeersstromen, de benodigde parkeercapaciteit en de te nemen verkeers- en vervoersmaatregelen. Stichting Regionale Verkeersregelaars Organisatie Midden- en West Brabant draagt zorg voor deze totale uitvoering en coördinatie. Zo heeft u nog maar één aanspreekpunt en kunt u zich volledig op het evenement zelf richten.

 

Ook kunnen wij voor EHBO personeel zorgen voor uw evenement 

1435036768Voor wat betreft het aantal EHBO-ers verdient het aanbeveling om, conform het advies van de GHOR, bij een evenement met 1.000 tot 2000 gelijktijdig aanwezige bezoekers/deelnemers de aanwezigheid van 2 gediplomeerde EHBO-ers verplicht te stellen.

Op alle evenementen kunnen wij voor ondersteuning zorgen voor EHBO personeel. Deze EHBO’ers zijn aanwezig gedurende de tijd, dat uw evenement duurt. Zij dragen opvallende kleding, zodat zij goed te herkennen zijn en hebben volledig gevulde EHBO tassen bij zich.

 

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via onderstaand formulier.

 


Voor elk evenement hebben wij de juiste oplossing.
In overleg met u bepalen wij wat wenselijk is.

logo_klein

Powered by WordPress | Designed by Nuvio Templates
© 2016 Stichting Regionale Verkeersregelaars Organisatie Midden en West Brabant