Extra

 infra  events  calamiteiten  extra  extra  extra  extra

INFRA

EVENEMENTEN 

CALAMITEITEN

ONGEVALLEN

OPLEIDINGEN

EXTRA

UITVAARTEN

Evenementenbeveiliging

Bij het door u georganiseerde evenement beschikken wij de Stichting Regionale Verkeersregelaars Organisatie Midden- en West Brabant over de ideale beveiligings- partner. Of het nu gaat om een sportwedstrijd, concert, jubileum of personeelsfeest.

Bij onze partner gaat evenementen beveiliging verder dan toegangscontrole aan de ingang en het controleren of mensen over de juiste uitnodiging beschikken.

 

Lees hier meer over de mogelijkheden.

Woning-beveiliging tijdens uitvaart of bruiloft

Tijdens een uitvaart of bruiloft komt het maar al te vaak voor dat er wordt ingebroken in de woning of het bedrijf van de betrokkene en/of de familie. Zelfs als in de rouwadvertentie geen adresgegevens zijn opgenomen weten inbrekers deze vandaag de dag onder andere via het internet en Sociale Media te achterhalen.

 

Lees hier meer over de mogelijkheden.


Opleiding Bevoegd Verkeersregelaar

beroepspas_ronde_hoekenDe Stichting Regionale Verkeersregelaars Organisatie Midden- en West Brabant kan ook voor u een cursus verzorgen voor Beroeps Verkeersregelaar.

 

Het examen voor deze opleiding zal worden afgenomen onder toezicht van de politie uit het district waar de opleiding gegeven word.

 

Lees hier meer over de mogelijkheden.


Opleiding Evenementen Verkeersregelaar

E-learning_ronde_hoekenDe cursus evenementenregelaar is sinds 1 maart 2013 E-learning geworden,Dat wil zeggen dat de politieagent die voorheen de instructie gaf is vervallen. Alleen wij als bedrijf helpen u bij deze E-learning cursus. We doen hem klassikaal doorlopen, en bij eventuele vragen die er gesteld worden zullen wij die beantwoorden. Tevens zullen we ook nog wat extra aandachtspunten aanhalen. Daarna moet iedere cursist de E-learning zelfstandig volgen en de vragen maken en een toets maken. En als je geslaagd bent drukken we de instructieverklaring Evenementenregelaar af, en kunt u zich aanmelden bij een evenement of gemeente waar u wilt gaan helpen.

 

Lees hier meer over de mogelijkheden.


Parkeerregelaars maken het uw bezoekers gemakkelijk

1435036654Het kan in de weekenden maar ook door de weeks erg druk worden bij winkelboulevards, supermarkten en evenementen en voetbalwedstrijden en opendagen.

 

Vaak gaat parkeren van grote groepen bezoekers niet zonder slag of stoot, in die gevallen toont u zich een attente gastheer/gastvrouw met het inhuren van parkeerregelaars.

 

Lees hier meer over de mogelijkheden.


 

Powered by WordPress | Designed by Nuvio Templates
© 2016 Stichting Regionale Verkeersregelaars Organisatie Midden en West Brabant