Opleidingen

 infra  events  calamiteiten  extra  extra  extra  extra

INFRA

EVENEMENTEN 

CALAMITEITEN

ONGEVALLEN

OPLEIDINGEN

EXTRA

UITVAARTEN

Opleiding Bevoegd Verkeersregelaar

beroepspas_ronde_hoekenDe Stichting Regionale Verkeersregelaars Organisatie Midden- en West Brabant kan ook voor u een cursus verzorgen voor Beroeps Verkeersregelaar.

Het examen voor deze opleiding zal worden afgenomen onder toezicht van de politie uit het district waar de opleiding gegeven word.

 

Lees hier meer over de mogelijkheden.


Opleiding Evenementen Verkeersregelaar

E-learning_ronde_hoekenDe cursus evenementenregelaar is sinds 1 maart 2013 E-learning geworden,Dat wil zeggen dat de politieagent die voorheen de instructie gaf is vervallen. Alleen wij als bedrijf helpen u bij deze E-learning cursus. We doen hem klassikaal doorlopen, en bij eventuele vragen die er gesteld worden zullen wij die beantwoorden. Tevens zullen we ook nog wat extra aandachtspunten aanhalen. Daarna moet iedere cursist de E-learning zelfstandig volgen en de vragen maken en een toets maken. En als je geslaagd bent drukken we de instructieverklaring Evenementenregelaar af, en kunt u zich aanmelden bij een evenement of gemeente waar u wilt gaan helpen.

 

Lees hier meer over de mogelijkheden.


Weerbaarheidstraining

weerbaarheid_ronde_hoekenStichting Regionale Verkeersregelaars Organisatie Midden- en West Brabant kan de opleidingen omgaan met agressie, sociale vaardigheden, en weerbaarheidstraining voor u verzorgen. Onze docent en figurant trainen u erop, hoe u moet gaan met diverse situaties. Want op de dag van vandaag is de mens onvoorspelbaar qua gedrag en hoe iemand reageert. Zo geven onze docenten les bij diverse gemeentes en verkeersregelaars, openbaarvervoer. Kortom deze cursus bied meer waarde om u personeel erop te trainen hoe zo om moeten gaan, In diverse situaties en hoe ze kunnen handelen.

 

Lees hier meer over de mogelijkheden.


 

Powered by WordPress | Designed by Nuvio Templates
© 2016 Stichting Regionale Verkeersregelaars Organisatie Midden en West Brabant