Sponsor RVO-MWB gratis

SponsorKliks is het grootste affiliatenetwerk voor (sport)verenigingen, sporters, scholen, goede doelen en overige non-profitorganisaties en laat leden en supporters gratis sponsoren.

Met SponsorKliks kunt u eenvoudig voor de Stichting Regionale Verkeersregelaars MWB inkomsten genereren voor uw stichting:

 

  • zonder investering van geld of tijd
  • zonder administratie
  • onmiddellijk opzegbaar
  • geen risico
  • maandelijkse uitbetaling

 

Met SponsorKliks kunt u nu zelf een financiële bijdrage leveren aan RVO-MWB, zonder dat het u een cent extra kost!
Reserveer een restaurant online via Dinnersite.nl of bestel online een pizza via o.a. Thuisbezorgd en RVO-MWB ontvangt geld in de clubkas.
Via de categorieën boven in het menu kunt u tevens bij diverse webwinkels bestellen. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar RVO-MWB. En nogmaals, het kost u niets extra!

 

Wilt u RVO-MWB ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat u voortaan uw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van uw club. Voor u een kleine moeite, voor RVO-MWB directe inkomsten. Stelt u zich eens voor wanneer alle leden dit zouden doen? Vertel dit daarom door aan andere mensen die RVO-MWB een warm hart toedragen.

Hoe werkt het?

Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.nl wordt gedaan. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van RVO-MWB. Of u nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of u gaat via SponsorKliks.nl naar de site van Bol.com, u betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert RVO-MWB hier direct van!

 

Zo werkt het?

Zo werkt het

Powered by WordPress | Designed by Nuvio Templates
© 2016 Stichting Regionale Verkeersregelaars Organisatie Midden en West Brabant