Uitvaarten

 infra  events  calamiteiten  extra  extra  extra  extra

INFRA

EVENEMENTEN 

CALAMITEITEN

ONGEVALLEN

OPLEIDINGEN

EXTRA

UITVAARTEN

Met goede verkeersregelaars tijdens de uitvaartceremonie verloopt een emotionele dag rustig en overzichtelijk. De verkeersregelaars begeleiden de rouwstoet vanaf de plaats van vertrek naar de plaats van de uitvaartceremonie. Duidelijk zichtbaar blijft de stoet gesloten. Zo bereikt de rouwstoet veilig en op tijd de plaats van bestemming.

 

De gediplomeerde en gecertificeerde verkeersregelaars hebben veel ervaring met uitvaarten. Hierdoor werken zij tijdens een uitvaart zowel professioneel als terughoudend. Dankzij deze houding kennen verkeersregelaars hun plek. Als er tijdens een uitvaart onduidelijkheden ontstaan, lossen zij deze op. Daarnaast helpen de verkeersregelaars familie en bezoekers met raad en daad.

 

Dankzij goede samenwerking met landelijke politiekorpsen en gemeenten kunnen de verkersregelaars  landelijk worden ingezet.

 

oie_jpg   oie_png

 


Woning-beveiliging tijdens uitvaart of bruiloft

inbreker_ronde_hoekenTijdens een uitvaart of bruiloft komt het maar al te vaak voor dat er wordt ingebroken in de woning of het bedrijf van de betrokkene en/of de familie. Zelfs als in de rouwadvertentie geen adresgegevens zijn opgenomen weten inbrekers deze vandaag de dag onder andere via het internet en Sociale Media te achterhalen.

 

Lees hier meer over de mogelijkheden.

 


Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via onderstaand formulier.

 

 

Powered by WordPress | Designed by Nuvio Templates
© 2016 Stichting Regionale Verkeersregelaars Organisatie Midden en West Brabant